top of page

Schilder & behangwerken Mathias Van Steenberghe, een meester in behangen

Totaalrenovatie van a tot z

line

Overweegt u om het interieur van uw woning of uw handelszaak op te frissen? Bent u op zoek naar een expert die de hele renovatie in goede banen kan leiden? Dan kunt u zeker en vast terecht bij Schilder & behangwerken Mathias Van Steenberghe uit Haaltert. 

Zaakvoerder Mathias komt met plezier bij u ter plaatse om uw plannen te bespreken, in heel Oost-Vlaanderen ( Regio Haaltert, Ninove, Aalst, Herzele, Zottegem, Sint-Lievens-houtem, Wetteren, ....). Hij overlegt met u welke voorbereidende werken er dienen te gebeuren en hoe u de afwerking ziet. In elk geval krijgt u een gedetailleerde offerte, op maat van uw specifieke wensen. Geheel vrijblijvend!

U kunt op het bedrijf rekenen voor de verwijdering van het oude behang. Beschadigde muren worden zorgvuldig bijgewerkt of volledig uitgevlakt. Zijn uw muren en/of plafonds in té slechte staat, dan zal Mathias u voorstellen om ze te bekleden met gyprocplaten en die vervolgens te plamuren. Want egale muren is de absolute voorwaarde voor onberispelijke behangwerken.

Creatief met behang

Voor de afwerking zijn er tal van mogelijkheden. Schilder & behangwerken Mathias Van Steenberghe heeft veel ervaring met de verwerking van verschillende soorten behangpapier. Want behangen, dat is specialistenwerk!

Mathias werkt met vliesbehang - met of zonder structuur - dat elke oneffenheid in het pleisterwerk verbergt. Vliesbehang biedt het bijkomende voordeel dat het makkelijk en meermaals overschilderbaar is. Hij hangt glasvezelbehang maar ook magneetvlies. Bij dat laatste behang hoeft u geen nageltjes meer in de muur te kloppen om een mooi foto op te hangen. Daarnaast is Mathias een kei in het verwerken van decoratief behang. De panden sluiten naadloos aan zodat het motief dat u gekozen heeft in al zijn pracht tot uiting komt.

En heeft u al gedacht aan de combinatie van behangen en schilderen? Een accentmuur in een decoratief papier omgeven door geschilderde muren… Het kan een heel verrassend effect opleveren!

IS UW BEHANG AAN VERNIEUWING TOE? CONTACTEER MATHIAS VAN STEENBERGHE VOOR DESKUNDIG ADVIES EN EEN GRATIS OFFERTE!

bottom of page