Schilder & behangwerken Mathias Van Steenberghe, een meester in behangen

Contacteer ons

Totaalrenovatie van a tot z

line

Overweegt u om het interieur van uw woning of uw handelszaak op te frissen? Bent u op zoek naar een expert die de hele renovatie in goede banen kan leiden? Dan kunt u zeker en vast terecht bij Schilder & behangwerken Mathias Van Steenberghe uit Haaltert. 

Zaakvoerder Mathias komt met plezier bij u ter plaatse om uw plannen te bespreken, in heel Oost-Vlaanderen ( Regio Haaltert, Ninove, Aalst, Herzele, Zottegem, Sint-Lievens-houtem, Wetteren, ....). Hij overlegt met u welke voorbereidende werken er dienen te gebeuren en hoe u de afwerking ziet. In elk geval krijgt u een gedetailleerde offerte, op maat van uw specifieke wensen. Geheel vrijblijvend!

U kunt op het bedrijf rekenen voor de verwijdering van het oude behang. Beschadigde muren worden zorgvuldig bijgewerkt of volledig uitgevlakt. Zijn uw muren en/of plafonds in té slechte staat, dan zal Mathias u voorstellen om ze te bekleden met gyprocplaten en die vervolgens te plamuren. Want egale muren is de absolute voorwaarde voor onberispelijke behangwerken.

Is uw behang aan vernieuwing toe? Contacteer Mathias Van Steenberghe voor deskundig advies en een GRATIS OFFERTE!