top of page

Schilderwerk voor binnen en buiten door Schilder & behangwerken Mathias Van Steenberghe in Haaltert

Alles begint bij een goede voorbereiding

line

Schilderwerk om u tegen te zeggen, dat is inderdaad het handelsmerk van Schilder & behangwerken Mathias Van Steenberghe in Haaltert. En dat heeft zeker te maken met de professionele aanpak van het bedrijf.

Zaakvoerder Mathias is een vlotte kerel die vanaf de eerste kennismaking in dialoog gaat met zijn klanten. Enkel op die manier kan hij hoogte krijgen van uw bedoelingen en uw persoonlijke smaak. Hij beschikt over een grote materiaalkennis en kan u uitleg geven over alle verfsoorten, hun eigenschappen en de mogelijke toepassingen.

Juiste sfeer

Een uitbundige kleur voor de kinderkamer, een intieme uitstraling voor de zithoek, een neutrale look voor kantoor? Mathias Van Steenberghe begeleidt u bij de keuze van de juiste kleuren om net die sfeer te creëren die u voor uw interieur of werkplek voor ogen had.

Het tweede deel van de voorbereidingswerken is van praktische aard. Mathias bereidt de gevels en binnenmuren voor, plakt ramen en deurkozijnen nauwgezet af en bedekt ook de vloeren om zo proper mogelijk aan het werk te gaan.

Colora
BOSS paints

Een verbluffend resultaat voor elke schilderklus

U kunt Schilder & behangwerken Mathias Van Steenberghe alle schilderopdrachten toevertrouwen. Het bedrijf staat ten dienste van particulieren, handelaars en bedrijven in heel de provincie Oost-Vlaanderen ( Regio Haaltert,  Ninove, Aalst Herzele, Zottegem, Sint-Lievens-Houtem, Wetteren,.....)

Met de kwalitatieve verven van BOSS paints realiseert Mathias alle uw binnen- en buitenschilderwerken.  Denk maar aan:

Nieuwprojecten

Verfraaiing van interieurs

Binnen- en buitenschrijnwerk

Buitengevels

Schilderwerk op grote hoogte

Kantoren, winkelpanden

Houten constructies zoals tuinhuizen, terrassen enz.

Wat er ook dient geschilderd te worden, Mathias Van Steenberghe levert een topjob af en verlaat de werf pas als u 100% tevreden bent van zijn werk!

HEEFT U SCHILDERWERKEN IN HET VOORUITZICHT? NEEM DAN CONTACT OP MET MATHIAS VAN STEENBERGHE VIA HET CONTACTFORMULIER OP DEZE WEBSITE. HIJ IS UW MAN!

bottom of page